Virtual erotik chat Quick sex chatt

Rated 4.78/5 based on 558 customer reviews

Pasi gazetarja e “Fiks Fare” largohet nga kjo studio, në telefon i mbërrin një mesazh nga një vajzë, e cila i bën një ofertë pune në emër të një studioje tjetër chat-i.Menaxherja vjen dhe prezantohet me gazetaren në një lokal në zonën e “21 Dhjetorit” në kryeqytet.Nëse arrin të punësohesh, paguhesh me kredite, merr 25% të krediteve, ku çdo kredit është i barabartë me një minutë në linjë dhe çdo minutë paguhet.Ka vajza që arrijnë të fitojnë edhe 18 mijë lekë të reja në natë, madje edhe 200 mijë lekë të reja, varet sa gjatë e mban klientin në linjë.Ajo tregon se numrin e telefonit ia ka dhënë pronarja e studios së parë, ku është prezantuar gazetarja.Madje tregon se është një studio që ka të punësuara me turne shtatë vajza, të cilat bëjnë këtë punë, prostitucionin virtual.

Shqetësimi i përhershëm i këtyre vajzave që punojnë në këto studio është si të largohen nga kjo lloj pune, pasi në momentin që do të largohesh nga një studio, pronarët të shantazhojnë, pasi dinë gjithçka për ty dhe ekziston mundësia e hedhjes së filmimeve në “You Tube”.

“Fiks Fare” solli dje rastin e tri studiove të tilla që punojnë në kryeqytet.

Gazetarët e emisionit investigativ, “Fiks Fare”, u nisën nga ankesat e banorëve të një pallati pranë ambulancës së specialiteteve në kryeqytet.

Një tjetër studio, tregon vajza, ndodhet te Komuna e Parisit, që ndryshe cilësohen si “studio ndëshkimi”.

Atje vajzat që punojnë i detyrojnë të kryejnë veprime perverse dhe të dhembshme.

Leave a Reply